Tervetuloa!

Puistola omakotitalot

Puistola-talot perustuvat suomalaiseen parhaaseen puuosaamiseen. Talot rakennetaan esikoneistetuista runko-osista, jotka ovat valmiiksi tarkalleen oikean mittaisia. Kaikki osat liittyvät toisiinsa liitoslovien avulla. Tarkasti oikeissa paikoissa valmiit lovet jäykistävät seinärakenteen.

CompanyPuistola-talot rakennetaan perinteiseen tapaan paikan päällä valmiista runko-osista juuri sellaiseksi, kuin haluat. Puistolassa ei ole valmiita elementtejä, vaan runko-osat tulevat valmiina määrämittaisina piirustusten mukaan. Mallisto on lähes rajaton, sillä talot suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti omista luonnoksista tai piirustuksista.

Puistola-talojen runko-osat valmistaa FJ-rakenne Oy, joka on patentoinut Finnjoint-menetelmän. Menetelmä mahdollistaa myös perinteisen suomalaisen hartiapankkirakentamisen. Finnjoint-menetelmällä suunniteltu puurunko on helppo koota itse kokonaan, jolloin säästöjä syntyy kymmeniä tuhansia markkoja. Tarvittaessa toki ammattimiehemme kokoavat talon haluttuun valmiuteen, myös valmiiksi asti.

Puistola on tehty kestämään. Isältä pojalle.

Puistola edustaa suomalaista puurakentamisen ammattitaitoa, sitä osaamista, joka välillä melkein on päässyt unohtumaan.