Saat sellaisen talon kuin haluat

Puistola Omakotitalot

Talopakettirakentajalle

Mallisto on rajaton, suunnittelemme talot yksilöllisesti Finnjoint seinärakenne on saumaton. Höyrynsulku asennetaan yhtenäisesti koko talon ympäri, jolloin talo on vedoton. Ulkoseinien levytykset rungon molemmin puolin on asennettu täysin levyin. Tämän ansiosta sisäpuolen tasoitetyöt vähenevät ja tuulensuojalevyt suojaavat seinärakenteen sokkelipinnasta aina kattorakenteisiin asti.

Finnjoint-taloissa on parempi runko. Runko-osat liittyvät toisiinsa loviliitoksin. Liitostekniikka jäykistää runkorakennetta. Lisätilaa ja avaruutta saat valitsemalla haluamasi huonekorkeuden. Mahdollistaa oman työpanoksen hyödyntämisen alusta alkaen. Asennuspalvelustamme saat aina erillisen tarjouksen. Talosi voi olla "oma suunnitelma" tai me suunnittelemme sen sinulle. Voit itse valita taloosi haluamasi ikkunat ja ovet. Voit valita taloosi parhaimman eristepaksuuden ja -materiaalin. Talosi seinät voivat olla hengittäviä tai höyrynsulullisia.

Arkkitehdeille / suunnittelijoille
Finnjoint-rakennusmenetelmä ei aseta rajoja arkkitehtuurille. Mahdollistaa monimuotoisten rakennusten teollisen valmistuksen. Runkomitoitus arkkitehdin suunnitelman mukaisesti. Muuttuvakorkuiset ja porrastetut rakenteet vaivattomasti. Lisää suunnittelijoiden palvelumahdollisuuksia asiakkaille. Saatavilla Cad/Cam ohjelmisto suunnittelijoiden työkaluksi. Arkkitehti tai rakentaja tilaa seinärakenteet suoraan meiltä. Arkkitehti voi valita haluamansa runkorakenteen ja materiaalit. Luo lisäpalveluilla uusia työpaikkoja paikkakunnallesi.

Edullinen rakennusmenetelmä lisää suunnittelutoimeksisaanteja. Puurakentaminen on huomisen rakentamista suomalaisille. Finnjoint on ekologisesti ja kansantaloudellisesti järkevä. Finnjoint menetelmä on "sillanrakentaja" teollisen puutalo-valmistuksen ja arkkitehtien välillä.

Tee-Se-Itse rakentajalle
Finnjoint-rakennusmenetelmä helpottaa ja nopeuttaa rakentamista. Mahdollistaa oman työpanoksen hyödyntämisen jo alusta alkaen. Runkomitoitus valmiina rakenneosissa suunnitelman mukaisesti. Runko-osat asettuvat helposti paikoilleen tarkoin loviliitoksin . Porrastetut ja muuttuvakorkuiset rakenteet todella vaivattomasti. Talosi voi olla "oma suunnitelma" tai me suunnittelemme sen. Toimitamme taloosi tarvittavat piirustukset ja tarvikkeet. Selkeät asennuskuvat seinistä. Kokoat niitä kuin "LEGOA".

Kaikissa runko-osissa selkeä tunnus, jonka avulla tiedät osan paikan. Kaikki runko-osat oikean mittaisia, et maksa hukkapätkistä. Voit itse valita taloosi haluamasi ikkunat ja ovet. Voit itse valita taloosi parhaimman eristepaksuuden ja -materiaalin. Talosi seinät voivat olla hengittäviä tai höyrynsulullisia. Puurakentaminen on huomisen rakentamista perheellesi.